Huawei Nova 12 Serisi Telefonunu Satışa Çıkardı

Huawei Nova 12 Serisi Telefonunu Satışa Çıkardı
Huawei tarafından online mağazasından duyurusu yapılan yeni akıllı telefonları nova 12 serisi satışa çıktı.

Huawei'nin açıklamasında, selfie yenilikleri ve yüksek performanslı teknolojileri buluşturmaya odaklanan Huawei nova 12 serisinin tanıtıldığı belirtildi.

Huawei nova 12s, Extreme R Angle tasarımı ile yapısını optimize ediyor. Önceki nova serisi akıllı telefonlardan ikonik ve Star Orbit Ring tasarımı, nova 12s ve nova 12 SE tarafından da miras alınıyor.

Star Orbit Ring üst düzey işçiliğiyle de dikkat çekiyor. Huawei nova serisinin renkleri, nova 12s'in tutkulu kişiliklerini ve kendine güvenen stillerini farklı bir şekilde yansıtıyor.

Rakipleri Arasında En Yüksek Çözünürlük Sunan Telefon Oldu

Huawei nova 12s, aynı fiyat aralığındaki akıllı telefonlar arasında en yüksek çözünürlüklü ön kameralardan birini sunan 60MP ultra geniş selfie kamerası ile dikkat çekiyor.

12. nesil nova serisi akıllı telefonlar, yazılım iyileştirmeleri sayesinde akıllı telefon performansını arttırmakla kalmıyor, ürün donanımını da geliştirmeyi gerçekleştiriliyor.

Huawei nova 12s, uzun ömürlü 4500 mAh pil barındırıyor ve hızlı bir güçlendirme için 66W Huawei SuperCharge Turbo 2.0'ı destekliyor. Kullanıcılar bu sayede pil ömrünün azalmasından daha az rahatsızlık duyacak ve gün boyu ihtiyaçlarını karşılayacak.

Huawei'nin online mağazasında nova 12 serisi, satışa sunuldu.