Samsung AI Destekli BESPOKE Ev Aletlerini Ön Siparişe Çıkardı

Samsung AI Destekli BESPOKE Ev Aletlerini Ön Siparişe Çıkardı
Samsung BESPOKE AI adıyla tanıttığı yeni teknolojilerini Türkiye’de de ön sipariş ile satışa çıkardı. İşte BESPOKE AI ön sipariş kampanyasından detaylar.

Samsung için önemli pazarlardan birisi olan Türkiye için yeni teknoloji için ön sipariş dönemi başladı. Şirket tarafından BESPOKE AI adıyla tanıtımı yapılan ve akıllı ev aletlerini içeren yeni seri ile ev işleri çok daha kolay bir hale geliyor. Yapay zeka entegrasyonu sayesinde kolaylık sağlayan bu teknolojide birbirinden farklı BESPOKE ev aletleri bulunuyor.

Samsung BESPOKE Buzdolapları Satışa Çıktı

Samsung, BESPOKE ev aletlerinden ilki olan buzdolaplarını satışa çıkardı. Ön sipariş dönemi ile kampanyalı bir şekilde satın alınabilecek yeni buzdolapları, 3 farklı çeşide sahip. Yeni modellerde fiyatlar ise şöyle;

  • RB50DG601EWW, Alttan Donduruculu Buzdolabı, 508 Litre - 37.249 TL
  • RF71DB965E8C, Gardırop Tipi Buzdolabı, 819 Litre - 122.299 TL
  • RF71DG90BESL, Gardırop Tipi Buzdolabı, 821 Litre - 102.199 TL

Siyah, pembe, beyaz ve gri gibi farklı renkler ile satışa sunulan yeni buzdolapları özel içecek istasyonları, yapay zeka entegrasyonu ve Samsung cep telefonları üzerinden kontrol seçeneklerine sahip. Yeni modelde en çok dikkat çeken özellik ise içecek istasyonu. “Suyun tadını istediğiniz gibi çıkarın” denilerek tanıtımı yapılan bu özel bölümde “İçecek İstasyonu buzdolabının içinde bulunduğundan kirlenme olasılığı daha düşüktür. Su dispenseriyle birlikte bulaşık makinesinde yıkanabilir* ve BPA içermeyen* 1,4l Otomatik Dolumlu Sürahi, arıtılmış su ile doludur ve içerisine meyve ve yeşillik eklenebilir.” şeklinde açıklandı.

samsung-ai-destekli-bespoke.jpgÖzel tasarımı, verimlilik modları, enerji tasarrufları ve erişilebilirlik konusunda esneklik sunan modeller Samsung’un Türkiye pazarında yeni gücü olacak.