Huawei Tansiyon Ölçen Saat Türkiye’ye Geldi! İşte O Saatin Fiyatı ve Özellikleri

Huawei Tansiyon Ölçen Saat Türkiye’ye Geldi! İşte O Saatin Fiyatı ve Özellikleri
Huawei Tansiyon Ölçen Saat tüm dünyada büyük ses getirdi. Huawei Watch D olarak adlandırılan model Türkiye’de de satışta.

Türkiye, tansiyon hastalıklarının en çok yaşandığı ülkeler arasında yer alıyor. Toplum arasında da yaygın olan tansiyon ölçtürme konusunda teknoloji imdada yetişti. Huawei’nin tanıtımını yaptığı yeni Huawei Watch D, isminden ziyade Türkiye’de Huawei Tansiyon Ölçen Saat olarak tanımlandı. Kısa sürede büyük ilgi gören saat, Türkiye’de de resmi olarak satışa sunuldu. Saatte tek özellik tansiyon ölçme olmazken akıllı saat sayesinde pek çok sağlık takibi başarılı bir şekilde yapılabiliyor. Üstelik kampanya dahilinde pek çok cazip fırsat da saati almak isteyenlere sunuluyor.

Huawei Tansiyon Ölçen Saati Hangisi?

Huawei Tansiyon Ölçen Saati Huawei Watch D olarak adlandırılan ve 2024’te tanıtılan modeli. Teknolojinin akıllı saatlere eklenmesi sonrasında bundan sonraki modellerde de bu özelliğe yer verilmesi bekleniyor. Ayrıca Huawei’nin ilk olarak sunduğu bu özellik, diğer akıllı saat üreticilerine de ilham vermiş durumda.

huawei-tansiyon-olcen-saat.jpg

Huawei Tansiyon Ölçen Saat Özellikleri Neler?

Huawei’nin yeni modelinde hassas tansiyon ölçüm işlemleri yapılabiliyor. Klasik tansiyon ölçme aletlerinin zorlu kullanımını ortadan kaldıran saatteki yönergeleri takip etmek, tansiyon ölçümü için yeterli. Bunun yanı sıra EGK analizi, uyku ve stres takibi, cilt sıcaklığı takibi, kolay kullanımı ile öne çıkan saat, tüm bu özellikleri ile dijital bir sağlık asistanı olarak çalışıyor. Huawei Health uygulaması ile sağlık verilerinin sürekli takipte olduğu saat sayesinde sağlık takibinizi yaparak, tedavilerinizi daha iyi bir şekilde yönetebilirsiniz.

Huawei Watch D Türkiye Fiyatı Açıklandı

Huawei Tansiyon Ölçen Saat için Türkiye’deki süreç netlik kazanmış durumda. Huawei Watch D Türkiye fiyatı 10.999 TL’den başlıyor. Freebuds modelleri ile birlikte alımda özel indirimlerin sunulduğu akıllı saat için seçenekler şöyle;

• %30 indirimli FreeBuds 5i - 12.698,00 TL

• %40 indirimli FreeBuds 5 - 13.998,00 TL

• 1.500 TL indirimli FreeClip - 15.498,00 TL

Huawei Watch D ile Tansiyon Nasıl Ölçülür?

Tansiyon ölçme noktasında doğru yönergeleri paylaşan Huawei, basit işlemler ile tansiyon verilerinin alınabileceğini açıkladı. İşte o önergeler…

huawei-watch-d-ile-tansiyon-nasil-olculur.jpg

huawei-watch-d-ile-tansiyon-nasil-olculur-001.jpg