24 Aralıkta Twitch üzerinden yaptığı canlı yayında profesyonel oyunculuğu bırakacağını söyleyen tecrübeli oyuncu Ambition, Gen.G Esports’tan ayrılması ile birlikte kariyerine son verdi.
Ambition kariyerine MİG Blaze takımında orta koridor oyuncusu olarak başladı. Orta koridorda git gide kötüye giden oyununun ardından koridorunu ormancı olarak değiştirdi ve bu kararla kariyerinin altın çağına girmiş oldu.
Formunun zirvesine ise Samsung Galaxy ekibinde ulaştı. Burada Dünya Şampiyonasını kazandı ve LoL’ün yayınladığı en çok dinlenen şarkılardan biri olan RISE şarkısında yer aldı.
Ambition’un emekli olmasıyla birlikte MIG Blaze takımının bütün oyuncuları emekli olmuş oldu; Reapered, RapidStar, Woong ve Lustboy kariyerine koç olarak devam ederken, Madlife, Shy ve Hack ise yayıncı olarak devam ediyor.