The Last of Us bestecisi Gustavo Santaolalla, yeni bir röportajda The Last of Us Part 2’nin yeniden düzenleneceğini ima etti. The Last of US Part 2 Remaster’dan bahsetmek kulağa garip geliyor, ancak oyunun bestecisi Gustavo Santaolalla’nın yakın zamanda Blender ile yaptığı bir röportajda tam olarak ima ettiği şey buydu. Santaolalla’nın karakteri, oyunun başında Jackson’da banjo çalarken bulunabilir ve şu anda etkileşim kurmanın bir yolu olmasa da, röportajda tam olarak ima edilen şey buydu. Santaolalla’ya göre oyunun yeni versiyonunda şarkı talebinde bulunabileceksiniz.

The Last of Us Part 2 remaster iddiası ortaya düştü
Ne yazık ki, aslında bir “remaster” dan söz edilmedi, ancak ipucu, hayranların spekülasyon yapmasına neden oldu. Yeni özelliğin, oyunun yeni bir Yönetmen kurgusunun bir parçası olması da mümkündür, ancak durum ne olursa olsun, oyunun yeni bir versiyonu ufukta görünüyor. Sony, son yıllarda Ghost of Tsushima Director’s Cut ve Death Stranding Director’s Cut gibi oyunların her ikisi de PlayStation 5’e gelen birkaç “yönetmen kurgusu” yayınladı. The Last of Us HBO şovunun başarısı ve “gecikmiş” bir The Last of Us Multiplayer’ın çalışılmasıyla birlikte, bir Director’s Cut of Part 2, şovun son başarısından yararlanmak için mantıklıdır.

The Last of Us çok oyunculu modunda Naughty Dog, “Birçoğunuzun The Last of Us Çok Oyunculu oyunumuz hakkında daha fazlasını duymak için sabırsızlandığını biliyoruz. Stüdyomuzun şu ana kadar yaptığı işle inanılmaz derecede gurur duyuyoruz, ancak geliştirme devam ettikçe, oyun için en iyisinin ona daha fazla zaman vermek olduğunu anladık.” “Ekibimiz, yepyeni bir tek oyunculu deneyim de dahil olmak üzere geliştirme aşamasındaki diğer oyunların yanı sıra proje üzerinde çalışmaya devam edecek; yakında daha fazlasını paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.”