Ricardo Quaresma Beşiktaş’tan Haber Bekliyor

Ricardo Quaresma Beşiktaş’tan Haber Bekliyor
Bir dönem Beşiktaş’ta forma giyen Ricardo Quaresma, dönüş sinyali vererek haber beklediğini söyledi.

Portekizli yıldız Ricardo Quaresma, Beşiktaşlı taraftarların unutamadığı isimler arasında yer alıyor. oynadığı dönemlerdeki başarılı sonuçlar Ricardo Quaresma’nın klas hareketleri ve gol sevinçleri sık sık sosyal medyada paylaşılıyor. Geçtiğimiz gün İstanbul’a gelmesiyle birlikte Türkiye’de yeniden sahalara dönecek mi sorularının sorulduğu yıldız isim önemli açıklamalarda bulundu.

Ricardo Quaresma Futbola Dönecek mi?

İstanbul ve Türkiye’yi çok sevdiğini, sık sık geldiğini söyleyen Ricardo Quaresma, herhangi bir anlaşma için Türkiye’de bulunmadığını söyledi. Futbola dönüp dönmeyeceği merak edilen oyuncu, bu konuda ise "Her gün idman yapıyorum, aynı zamanda teknik direktörlükle ilgili kurs alacağım. Aşağıdan başlayacağım ve yukarılara çıkmak istiyorum. Futbol oynar mıyım tekrar? Bunu bilmiyorum. Fırsat olursa oynarım ama bunun için bir endişem yok. Futbol oynayacaksam Beşiktaş ya da Porto olmalı! İki kulüp de negatif günler geçiriyor ama bu da futbolun parçası.'' Dedi.

“Telefon Numaram Var”

Beşiktaş ile bir görüşmesinin olup olmadığı sorulan oyuncu bu tür konularda girişimde bulunmayı sevmediğini belirterek ''Beşiktaş'tan kimse ile konuşmadım. Kişisel işlerim için geldim.' Fernando Santos, Beşiktaş'a dönmemi ve futbol oynamamı istiyordu. Onun için de kolay bir dönem olmadı. Hasan Arat ile bu konu hakkında konuştuk ama ne istediğini sonra söylemedim. Ben kişisel olarak böyle şeylerin üzerine gitmem. Telefon numaram var, istedikleri zaman beni arayabilirler.” dedi.