Bayern Münih Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı (2024-25)

Bayern Münih Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı (2024-25)
Bundesliga devi Bayern Münih yeni sezon formalarını tanıttı. Resmi olarak duyurulan yeni tasarımlarda Adidas imzası var.

Bayern Münih’in 2024 yılında yaşadığı sorunlar sonrasında taraftarlar yeni formalara tepki göstermişti. Şimdi bu durumu düzeltmek için Bayern Münih yeni sezon formalarını tanıttı. Geçtiğimiz sezon daha açık ve beyaz renkleri tercih edeceğini duyuran yönetim, taraftarları heyecanlandırmıştı. Ancak ligde şampiyonluktan olan Bayern Münih’te sorumlu olarak bu formalar görüldü. Bayer Leverkusen'in Bundesliga şampiyonluğu ulaşması sonrasında Bayern Münih’te fabrika ayarlarına geri dönüş yapıldı. Bavyeralıların 11 yıllık şampiyonluk saltanatını sona erdirmesiyle biten 2023-2024 sezonu sonrasında artık Bayern Münih kıpkırmızı formalarıyla sahada yer alacak.

Bayern Münih Yeni Sezon Formaları Kırmızı Renkle Geliyor

Bayern Münih yeni sezon formaları kırmızı renkleriyle dikkat çekti. Kırmızı forma, şort ve çoraplar ile sahada yer alacak oyuncular, çok daha ateşli görünecek. Yeni formalar için yapılan açıklamalarda formaların "sahadaki oyuncuları tribünlerdeki taraftarlarla birleştiren kalp atışını ve tutkuyu yansıttığı" belirtildi. İşte yeni sezon Bayern Münih formaları;

bayern-munih-yeni-sezon-formalari.jpg

bayern-munih-yeni-sezon-formalari-001.jpg

bayern-munih-yeni-sezon-formalari-002.jpg

bayern-munih-yeni-sezon-formalari-003.jpg

Kol bölgelerinde yer alan QR kod gibi yenilikleriyle ilk olan bu formalar, gelecek sezon boyunca Bayern Münih’in gücü olacak.