Aziz Yıldırım Fenerbahçe Başkanlığı Adaylığında Kararını Verdi

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Başkanlığı Adaylığında Kararını Verdi
Aziz Yıldırım Fenerbahçe Başkanlığı adaylığında kararını verdi. 6 yıllık sürenin ardından eski başkan Yıldırım yeniden aday olacak.

Fenerbahçe’deki son kongrede Ali Koç, Aziz Yıldırım’a karşı büyük bir oy farkı ile başkan seçilmişti. Başkanlık dönemi boyunca şampiyonluk yaşamayan Fenerbahçe’de dün akşam yaşanan son beraberlik ile birlikte 2024 yılındaki şampiyonluk ihtimalleri de düştü. Başarısız sonuçlar sonrasında yeni kongrede Ali Koç’un devam edip etmeyeceği bilinmezken Aziz Yıldırım konusunda taraftarların çağrısı dikkat çekmişti.

Aziz Yıldırım Başkan Adaylığını Duyuracak

Haziran ayında yapılacak seçimli olağanüstü genel kurulda Mevcut Başkan Ali Koç baştan aday olmayacağını duyurmuş sonrasında ise kararını önümüzdeki günlerde vereceğini söylemişti. Bu açıklamalar sonrasında adaylığı konusunda belirsizliklerin bulunduğu Ali Koç’un dışında iddialı gelişme Aziz Yıldırım’dan geldi.

aziz-yildirim-baskan-adayligi.jpg

6 yıllık Ali Koç dönemi sonrasında takımın başarıya ulaşması noktasında yeniden aday olma kararı alan Aziz Yıldırım, aynı oy farkı ile yeniden başkan seçilebilir. En son yapılan seçimde Ali Koç 16 bin 92 oy almış, Aziz Yıldırım ise 4 bin 644 oyda kalmıştı. Şimdi ise Ali Koç’un yeniden seçime girip girmeyeceği bilinmediği gibi Aziz Yıldırım’ın arkasında daha büyük bir destek var.