Yunanistan’da Fatih Terim Depremi Yaşanıyor! Takımdan Gönderilecek

Yunanistan’da Fatih Terim Depremi Yaşanıyor! Takımdan Gönderilecek
2023 yılının Aralık ayında Panathinaikos ile anlaşma sağlayan Fatih Terim’in arka arkaya gelen mağlubiyetler sonrasında takımdan gönderileceği gündeme geldi.

Galatasaray'daki teknik direktörlük döneminin sona ermesinin ardından hiçbir takımı çalıştırmayan Fatih Terim sürpriz bir karar ile 26 Aralık’ta Panathinaikos ile anlaşma sağlamıştı. Şampiyonluk yolunda büyük umutların bağlandığı deneyimli hoca, en son AEK maçının kaybedilmesiyle şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı. AEK’ın kaybettiği maçta Aris’e karşı galip gelemeyerek büyük bir şansı da elinden kaçıran Panathinaikos’ta hedef isim Fatih Terim oldu.

Yunanistan Basınında İddialar Çok Farklı

Yaşanan bu olayların gündeme gelmesinin ardından Yunanistan basınında konuyla ilgili farklı iddialar gündeme getirildi. Taraftarların sosyal medyadan yoğun tepki gösterdiği Panathinaikos için Başkan Giannis Alafouzos'un Fatih Terim'le yolları ayırma kararı aldığı öne sürüldü. Son maç sonrasında Fatih Terim’in röportajı sırasında yaklaşık 1000 kişilik taraftar topluluğunun Fatih Terim’e yönelik yoğun sitemi olduğu görülürken yaşanan bu olaylar sonrasında Fatih Terim’in de takımda kalma noktasında istekli olmadığı iddia edildi. Sportal'da yer alan haberin detayında "Panathinaikos Başkanı Giannis Alafouzos, tecrübeli teknik adamı suçluyor ve takımda bir "elektrik şoku" yaratması için derhal görevden alınmasını istiyor." denildi.

fatih-terim.jpg

Panathinaikos, ligin son 2 maçında PAOK ile deplasmanda karşılaştıktan sonra sahasında Olmpiakos’u ağırlayacak. Son 2 maçta 4 puanlık farkın kapanmasına zor gözüyle bakılıyor.