Fenerbahçe’nin Yıldızı Altay Bayındır Süper Lig Ekibine Dönüyor!

Fenerbahçe’nin Yıldızı Altay Bayındır Süper Lig Ekibine Dönüyor!
Fenerbahçe’de yıldızı parlayan ancak sorunlu dönem sonrasında takımdan ayrılan Altay Bayındır Türkiye’ye dönmek istiyor.

Fenerbahçe’nin kalesinde uzun yıllar görev alması beklenen Altay Bayındır, yaşadığı sorunlar sonrasında takımdan ayrılmak durumunda kalmıştı. Sezon başında Fenerbahçe’den Manchester United’a transfer olan oyuncu, burada istediği kadar süre alamadı. Forma şansı bulamadığı için sezon sonunda takımdan ayrılmak isteyen Altay Bayındır’ın ilk hedefi ise Türkiye.

Altay Bayındır Beşiktaş’a Gelebilir

Son dönemlerde kaleci problemleri yaşanan Beşiktaş’ta yerli bir kaleci arayışı devam ederken menajerler vasıtasıyla Altay Bayındır’a teklif götürüldü. Türkiye’de iyi bir kulüpte forma giyerek iyi bir kariyer yapmak isteyen Altay Bayındır’ın bu teklife sıcak baktığı öğrenildi. Menajeri aracılığı ile “Oynamak istiyorum” mesajını ileten Altay Bayındır, sezon sonu itibariyle Beşiktaş’a gelebilir.

altay-bayindir.jpg

26 yaşındaki mili kaleci konuyla ilgili olarak Manchester United yönetimiyle de görüşüp anlaşmaya vardı. Sezon sonunda yapılacak Beşiktaş görüşmelerinde anlaşmanın sağlanması halinde Altay Bayındır gelecek yıl siyah beyazlı formayı giyecek.