Sergen Yalçın Beşiktaş Teknik Direktörü mü Olacak?

Sergen Yalçın Beşiktaş Teknik Direktörü mü Olacak?
Antalyaspor'un teklifini reddeden Sergen Yalçın için Beşiktaş iddiaları güçlendi. İşte yaşanan son gelişmeler…

Beşiktaş’ın efsane isimlerinden Sergen Yalçın için taraftarın beklentisi oldukça yüksek. Başarılı bir sezon geçirmesine rağmen yönetimle yaşanan sorunlar nedeniyle takımdan ayrılan Sergen Yalçın’ın yeniden takımın başına geçmesini isteyen taraftarlar, Antalyaspor ile teknik direktörün anlaşmaması sonrasında yeniden heyecanlandı.

Sergen Yalçın Sesleri Yükseliyor

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın sonrasında gelen teknik direktörlerin hiçbirisi uzun soluklu olmazken büyük iddialar ile takımın başına getirilenler dahi ayrılmak durumunda kaldı. En son takımın başına getirilen Fernando Santos için beklentiler yüksekti. Ancak beklenen sonuçların alınmaması sonrasında Beşiktaş yönetimi ünlü teknik direktör ile ayrılma kararı aldı. şu anda takım yardımcı antrenör ile maçlara çıkarken Sergen Yalçın sesleri yönetimin de gündemine geldi.

sergen-yalcin-besiktas-teknik-direktoru.jpg

Sezon sonunda Antalyaspor’dan ayrılacak olan Sergen Yalçın’ın Beşiktaş yönetimi ile ön görüşme yaptığı iddia edildi. Taraftar henüz resmi olarak açıklama yapmamış olsa da Beşiktaş yönetimi için şu anda ilk adayın Sergen Yalçın olduğu konuşuluyor.