Royal Youth, geçtiğimiz sezonu Bahçeşehir SuperMassive’de geçiren yıldız orta koridor oyuncusu Lee “GBM” Chang-seok’u transfer ettiğini açıkladı.
Takımımızın nişancısı @Pilotl0l ile birlikte Jin Air forması giymiş olan sempatikliğiyle ve gerçek bir takım oyuncusu oluşuyla tanıdığımız Lee "GBM" Chang-seok 2019 döneminde Royal Youth forması altında oynayacak. Hoş geldin GBM! pic.twitter.com/9WraENqKRC
— Royal Youth (@RoyalYouthGG) November 27, 2018
2017 yılından beri SUP forması giyen Kore’li oyuncu burada 2018 Kış ve Yaz sezonunu şampiyon tamamladı. Lig boyunca oldukça etkili perfomans sergilerken Dünya Şampiyonası elemelerinde G-Rex ekibine 3-1 kaybedince son anda Şampiyona’ya katılamadı.
Oldukça tecrübeli olan ve uzun bir kariyeri bulunan GBM’in Royal Youth’a bu sezon çok katması bekleniyor.