Saba Tümer'den Aşk Orucu Açıklaması: "Tam 1 Yıl..."

Saba Tümer'den Aşk Orucu Açıklaması: "Tam 1 Yıl..."
Saba Tümer aşk orucu tuttuğunu söyleyerek tüm dikkatleri üzerine çekti. Peki, Saba Tümer’in aşk orucu ne? Nasıl tutuluyor?

Attığı kahkahalar, programlardaki iddialı sözler ile gündeme gelen Saba Tümer, bu sefer aşk konusunda çok farklı açıklamalarda bulundu. YouTube programı ile dijital olarak ekranlara gelen Saba Tümer, programında bu sefer aşk orucu tuttuğunu söyledi. 1 yıl boyuna aşk orucu tuttuğunu söylemesi sonrasında herkes aşk orucunun ne olduğunu merak ederken sanatçı bu ritüelin detaylarını anlattı.

Saba Tümer ‘Aşk Orucu Nasıl Tutulur’ Sorusunu Yanıtladı

Aşk orucu tuttuğunu söyledikten sonra aşk orucu nasıl tutulur sorusu yöneltilen sanatçı, 'Herhangi bir şekilde ilişkiye girmeden, yakınlaşmadan, flörtleşmeden, el ele bile tutuşmadan bir sene aşk orucu yapıyorsun ondan sonra da gerçek aşkın sana geleceğine dair bir inanış var. Denedim bakalım yeni bitti. Şimdi gerçek aşkı bekliyorum' diyerek aşk orucunun nasıl tutulduğunu anlattı.

saba-tumerden-ask-orucu.jpg

Aşk orucu tuttuğunu söylemesiyle dikkat çeken sanatçının bu durumu ise pek çok sosyal medya kullanıcısının da dikkatini çekti.