Doğu Demirkol Ölümlü Dünya 2’de Neden Yok?

Doğu Demirkol Ölümlü Dünya 2’de Neden Yok?
Ölümlü Dünya 2 sinemaların ardından Netflix’te yayınlandı. Filmi izlemeyen bazı kişiler ise Doğu Demirkol Ölümlü Dünya 2’de neden yok sorusunu sosyal medyaya taşıdı.

Türkiye’nin en çok sevilen komedi filmi olmayı başaran Ölümlü Dünya’nın yakaladığı başarı sonrasında Ölümlü Dünya 2 de çekildi. Geçtiğimiz aylarda ilk olarak sinemalarda vizyona giren film, 3 Mayıs itibariyle Netflix’te yayınlandı. Filmi sinemada izlemeyenlerin Netflix’te filmi izlemesi mümkün olurken gündemde oldukça ilginç bir konu konuşulmaya başlandı. Bazı sosyal medya kullanıcıları “Doğu Demirkol Ölümlü Dünya 2’de neden yok?” sorusunu yönetilmesiyle birlikte yeni bir tartışma başladı.

Ölümlü Dünya 2’de Doğu Demirkol Var mı?

Ölümlü Dünya oyuncu kadrosunda yer alan Doğu Demirkol, Ölümlü Dünya 2’de de yer alıyor. Ancak ilk filmin final sahnesinde kaçırılan Doğu Demirkol, bu nedenle ana hikayenin arka planında kalmış durumda. Zafer karakteri ile karşımıza çıkan başarılı komedyen, filmde ara ara yer aldı ve ara sahnelerde küçük kesitlerde görüldü. Bu anları kaçıranlar ise Ölümlü Dünya 2’de Doğu Demirkol neden yok sorusunu yöneltti.

dogu-demirkol-olumlu-dunya-2de-neden-yok.jpg

Filmi izleyenler ise oyuncunun olmadığı iddialarını yalanlarken filmin tamamının izlenmesi gerektiğini söyledi. Ölümlü Dünya 2 oyuncu kadrosunda önceki filmdeki tüm isimler aynı şekilde yer aldı. Grubun tamamen olmasının yanı sıra Şenol gibi bazı karakterler de ekibe dahil oldu.