Gelinim Mutfakta İzleyenler Gördüklerine İnanamadı!

Gelinim Mutfakta İzleyenler Gördüklerine İnanamadı!
Gelinim Mutfakta’da yeni hafta başlarken program sürpriz bir duyuru yapıldı ve efsane yarışmacının geri döndüğü açıklandı.

Kanal D’de yayınlanan ve öğle kuşağının en çok izlenen yapımlarından birisi olan Gelinim Mutfakta’da yeni hata heyecanı başladı. Gelinim Mutfakta 1376. bölüm ile birlikte yeni bir yarışmacının katılacağı programa sürpriz bir isim dahil oldu. Ekran başında yarışmayı izleyenler ise gözlerine inanamadı.

Gelin Mutfakta’da Aleyna Sürprizi

Yarışmanın önceki bölümlerinde yer alan Aleyna, yeni bölüm itibariyle yarışmaya yeniden dahil oldu. Kayınvalidesi Songül ile birlikte yarışmada yer alacağı öğrenilen Aleyna’nın dönüşü ekran başındaki milyonlarca izleyici kadar stüdyodaki diğer yarışmacıları da çok şaşırttı. Yarışmanın efsane isimleri arasında görülen Aleyna’nın programa dahil olması, diğer gelinlerin de hesaplarını karıştırdı.

gelin-mutfaktada-songul-surprizi.jpg
Gelinim Mutfakta'da Songül Sürprizi

Gelin Mutfakta Aleyna Neden Ayrılmıştı?

Gelin Mutfakta’da elenen yarışmacılar yeniden yarışmaya dahil olamıyor. Ancak Aleyna için özel bir durum yaşanmıştı. Yaşadığı rahatsızlık nedeniyle yarışmaya devam etmesi mümkün olmayan Aleyna, sağlığına kavuştuktan sonra yeniden yarışmaya dahil oldu. Kayınvalidesiyle birlikte ekranlara iddialı bir dönüş yapan Aleyna’nın nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor.

Domuz gribi geçirdiği iddia edilen Aleyna Demir’in yaşadığı rahatsızlık net olarak açıklanmadı. Ancak sağlığına kavuştuğunu söyleyen Aleyna, kayınvalidesi Songül Cabbar ile birlikte programda altın kazanmak için zorlu yarışta yer alacak

gelin-mutfaktaya-aleyna-katildi.jpg
Gelinim Mutfakta'da Aleyna Sürprizi

Gelinim Mutfakta Aleyna Demir Kimdir?

Gelin Mutfakta’da iddialı açıklamaları ve hünerleri ile beğeni kazanan Aleyna Demir, sosyal medyada da dikkat çekmeyi başarıyor. Açıklamaları, fotoğrafları ile takip edilen 24 yaşındaki Aleyna Demir, Sakarya’da yaşıyor. 2 yıl önce nişanlanan ancak henüz evlenmeyen Aleyna’nın mezuniyeti ise tıbbi sekreterlik alnında.