Leagu of Legends, MSI 2019’un başlamasıyla birlikte çeşitli ödüller kazanabileceğiniz Sezon Ortası Mücadelesi’ni tanıttı. İşte LoL tarafından yapılan açıklamanın tamamı:
Sezon Ortası Mücadelesi başlıyor. Etkinlik 2 Mayıs 2019 saat 23.00’dan 3 Haziran 2019 saat 09.59’a kadar sürecek.
Dört rekabetçi ekolden birine atanmanız veya seçtiğiniz bir ekole kendinizi adamanız mümkün. Bu ekollerse şöyle: Konsey, Birlik, İsimsizler, veya Savaşçılar. Ekoller hakkında ayrıntılı bilgiyi LoL İstemcisi’nde bulabilirsiniz. Ayrıca ekolünüzü belirlemek için istemcide yer alan kısa testi tamamlayabilirsiniz.
Her bir ekolü tanıtmak için bazı başlangıç görevleri getireceğiz. Bunlar 2 Mayıs 2019 saat 23.00’dagelecek.
Bir ekole katıldıktan sonra, oynanış görevleri ve MSI İzleyici Ödülleri aracılığıyla o ekol için puan kazanacaksınız. 8 Mayıs 2019 saat 23.00’da gelecek bu görevler sayesinde, aynı zamanda kişisel ganimet ödülleri de kazanabileceksiniz.
Tabii sadece seçtiğiniz ekolün simgesini taşıyan görevleri tamamlayarak ekolünüzde ilerleme kaydedebileceksiniz. Mücadele Kartı’yla gelen görevler rekabet ilerlemenizi etkilemeyecek.
Her hafta ekolünüzün sıralamasını gösteren bir güncelleme gelecek ve ekol üyelerine puan verilecek.
Kazanılan puan miktarı her hafta artacağından, bütün takımların geriden gelerek öne geçme şansı olacak.
Etkinliğin sonunda galip gelen ekolün üyeleri altın ekol simgesi, oyun içi bitirici animasyonu ve simge kazanacak.