LCK takımı kt Rolster, Eom “UmTi” Seong-hyeon ve Byun “Gango” Se-hoon’u kadrosuna katarak 2019 yılı kadrosunu tamamladığını açıkladı.
Daha önce SuperMassive’in eski destek oyuncusu Noh “Snowflower” Hoi-jeong’u transfer eden kt Rolster, nişancı rolüne ise Gango’yu getirdiğini açıkladı. Profesyonel arenaya Samsung White’ın yedek nişancısı olarak başlayan Gango, daha sonra LPL takımı Vici Potential Gaming’e katıldı. Burada takımını relegate olmaktan kurtamasa da kariyerine Çin’de devam etti. 2018 yılında Japon takım Unsold Stuff Gaming’e transfer olan genç oyuncu, ilk maçında Ezreal ile beşte beş atarak dikkatleri çekti ve sezon sonu kt Rolster’a transfer oldu.
Kore takımı ormancı rolüne ise son olarak Jin Air Green Wings’de forma giyen UmTi’yi transfer etti. Agresif oyunlarıyla bilinen genç oyuncu muhtemelen takımın ana ormancısı Go “Score” Dong-bin’in yedeği olacak.
İşte kt Rolster’ın 2019 kadrosu:
R | Ülke | Nick | İsim | Rol | Katılma Tarihi |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Kingen | Hwang Seong-hoon (황성훈) | Üst Koridor | 2018-01-?? | |
![]() |
Smeb | Song Kyung-ho (송경호) | Üst Koridor | 2016-11-28 | |
![]() |
Score | Go Dong-bin (고동빈) | Ormancı | 2014-12-02 | |
![]() |
UmTi | Eom Seong-hyeon (엄성현) | Ormancı | 2018-12-12 | |
![]() |
Bdd | Gwak Bo-seong (곽보성) | Orta Koridor | 2018-11-26 | |
![]() |
Gango | Byun Se-hoon (변세훈) | Nişancı | 2018-12-12 | |
![]() |
Mia | Choi Sang-in (최상인) | Destek | 2018-07-09 | |
![]() |
SnowFlower | No Hoi-jong (노회종) | Destek | 2018-11-26 |