Fevzi Kardeseci’nin Ölüm Nedeni Belli Oldu

Fevzi Kardeseci’nin Ölüm Nedeni Belli Oldu
Yeşim Erçetin’in eşi Fevzi Kardeseci’nin ölüm nedeni belli oldu. İşte ölümünün ardından yapılan ilk, resmi açıklama...

2022 yılında Yeşim Erçetin ile hayatını birleştiren Fevzi Kardeseci, Miami’deki görkemli tören ile Türkiye’de gündem olmuştu. Son günlerde farklı iddiaların konuşulduğu çift için ayrılık gibi konular gündeme gelmişti. Bu konular konuşulurken Fevzi Kardeseci’nin ölüm haberi geldi. Düştüğü ve kafasını çarptı için öldüğü belirtilen Fevzi Kardeseci için ilk açıklama Yeşim Erçetin’den gelmişti. Ancak son yaptığı açıklama ile Fevzi Kardeseci’nin ölüm nedeni açıklığa kavuştu.

İşte Fevzi Kardeseci Ölüm Nedeni

"Şaibeli ölüm değil. Düşmeye bağlı, kafasını çarptığı, bu yüzden öldüğü bilgisini verdiler. En son salı günü gördüm. " diyerek ilk açıklamasını yapan Yeşim Erçetin, yaptığı bu açıklama sonrasında farklı iddiaların gündeme gelmesine neden oldu. Bu iddialar karşısında sessiz kalamayan Erçetin, yeni bir açıklama daha yaparak Fevzi Kardeseci’nin gerçek ölüm nedenini açıkladı.

fevzi-kardeseci-olum-nedeni.jpg

Erçetin konuyla ilgili "Fevzi'nin geride kalan bir kardeşi vardı o bu açıklamayı yapmama izin vermiyordu. Ondan izin aldıktan sonra ben size açıklama yapmayı uygun gördüm. Fevzi silahla intihar etti. Evimizin salonunda koltuğa oturup başına silahla ateş etti. Onu kanlar içinde evde ilk bulan bendim. Bunu niye mi şimdi açıklıyorum. Çünkü hayatta kalan tek yakını kardeşi abisinin ölüm şeklinin intihar olarak açıklanmasını istemedi. 'Abim güçsüz biri değil, abim aciz biri değil lütfen bunu söylemeyelim' diye benden rica etti. Ben tamam dedim. Fakat sonra sosyal medyada Fevzi'nin cinayete kurban gittiği birileri tarafından öldürüldüğü hatta daha ileri gidip benim onu öldürdüğüm ve öldürttüğüme dair tuhaf ve saçma şeyler çıkmaya başlayınca kardeşini arayıp intihar olayını söylememiz gerektiğini çünkü geride kalan bana ve sana ağır ithamlar geleceğini söyledi. Aile olarak telefonda bir konferans yaptık. Ve bunu açıklamaya karar verdik. Eşim intihar etti. Geçen salı birlikte yemek yedik. Bana masada Yeşim biliyor musun bu son yemeğimiz dedi. Saçmalama dedim. Gittikçe giden tuhaflığı beni korkutuyordu. Doktora gitmesini defalarca söyledim. Fakat kabul etmiyordu. Fevzi birkaç yıl önce kanseri atlatmış." dedi.