Türkiye’nin Gündemindeki İsim Batuhan Karadeniz Hangi Kanalda?

Türkiye’nin Gündemindeki İsim Batuhan Karadeniz Hangi Kanalda?
Spor yorumcusu olarak futbolla olan bağını koparmayan Batuhan Karadeniz hangi kanalda, nerede yayın yapıyor? İşte merak edilenler…

Türkiye’nin pek çok kulübünde forma giyen santrafor Batuhan Karadeniz, futbolu bıraktıktan sonra yorumcu olarak görev almaya başladı. Farklı platformlarda yayınlar yaparak yorumlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Batuhan Karadeniz, sosyal medya ağlarında da programdan yapılan kesitler ile paylaşılmaya devam ediyor. Büyük ilgi gören Batuhan Karadeniz için en çok merak edilen ise Batuhan Karadeniz’in yayın yaptığı kanal.

Batuhan Karadeniz Hangi Kanalda Yayın Yapıyor?

Batuhan Karadeniz YouTube üzerinden yayınlanan SkySpor adlı kanalda program yapıyor. Maçların ardından canlı olarak yayınlanan program, Hakan Gündoğar sunuculuğu üstlenirken Batuhan Karadeniz ile Erman Özgür yorum yapıyor. Hızlı, interaktif bir yayının yapıldığı SkySpor ekranlarında Batuhan Karadeniz ve Erman Özgür’ün yorumları tarafsız olarak değerlendiriliyor ve bu nedenle büyük ilgi görüyor. Yaklaşık 400 bin abonesi bulunan kanaldaki videolar 1 milyon izlenmelere dahi ulaşabiliyor.

batuhan-karadeniz-hangi-kanalda.jpg

Batuhan Karadeniz’in yer aldığı programda maçlara ve program içeriklerine göre farklı isimler de yer alıyor. “Sky Spor; Batuhan Karadeniz, Ümit Karan, Erman Özgür, Ceyhun Eriş, Hakan Gündoğar, Emre Bol, Vahap Munyar ve Erman Toroğlu’dan oluşan güçlü kadrosuyla Türkiye’nin lider dijital spor mecrası olma hedefiyle yayınlarını sürdürüyor.” denilerek tanıtımın yapıldığı kanal, Türkiye’nin dijitaldeki en çok izlenen spor kanallarından birisi durumunda.

skyspor-yorumculari.jpg

Futbol Sonrası Yorumculuk Kariyeri ile Batuhan Karadeniz

Batuhan Karadeniz, 24 Nisan 1991 doğumlu. Milli takımda da görev alan Batuhan Karadeniz, babasının Beşiktaş’ın eski kalecilerinden birisi olması nedeniyle futbola küçük yaşlarda ilgi duydu. Babası Orhan Karadeniz’in de desteğiyle İçerenköy İdman Yurdu’nda futbola başlayan başarılı sporcu, sonrasında kariyer basamaklarını bir bir çıkmayı başardı.