Seçil Erzan Davasında Mağdur Arttı

Seçil Erzan Davasında Mağdur Arttı
Aralarında pek çok sporcunun bulunduğu kişileri kar getirisi ile dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan’ın davasında mağdur sayısı arttı.

Arda Turan, Fernando Muslera, Fatih Terim ve Emre Belözoğlu gibi Türkiye spor dünyasının önde gelen isimlerinin yer aldığı bir grup kişiyi yüksek kar getirisi vaadiyle dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan’ın dava süreci devam ediyor. Yüksek kar getirisi olan güvenilir bir fon bulduğunu belirterek kişileri ikna eden ve bu kişilerin yakın arkadaşlarının da sisteme yatırım yapmasını sağlayan Seçil Erzan, dolandırıcılık iddiaları ile tutuklanarak gözaltına alınmıştı. Mahkeme süreci devam ederken ayrıntıları ortaya çıkan davada, 21 kişinin yaklaşık 30 milyon dolar dolandırdığı iddia edilen Şube Müdürü Seçil Erzan’ın davasında sürpriz bir gelişme daha yaşandı.

Seçil Erzan Davasında 5 Mağdur Daha!

Seçil Erzan davasında mağdur sayısı 21’den 26’ya çıktı. 5 kişinin daha eklendiği dava dosyasına Kaan Sinih, Sevgil Sinih, Tursun Sinih, Hacer Çorbacı ve Hasan Çorbacı da eklendi. İddianamede 5 ismin eklenmesinin ardından Seçil Erzan için istenen ceza da yükseltildi.

Davaya eklenen müştekilerin pazarcılık yaptığı, Seçil Erzan’ın babasının da pazarcılık yapması nedeniyle tanışık oldukları ve bu fon için para verdikleri ortaya çıktı. 5 kişinin toplamda verdiği para miktarı ise 1 milyon 900 bin olarak açıklandı. Erzan için şu anda iddianamede 275 yıl ceza öngörülüyor.