MHP TikTok’a Savaş Açtı: Kapatılacak

MHP TikTok’a Savaş Açtı: Kapatılacak
Tüm dünyada kapatma iddialarıyla gündeme gelen TikTok için MHP kanadından çarpıcı bir açıklama geldi. TikTok’un kapatılması gerektiği vurgulandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk bugün yaptığı basın açıklaması ile TikTok’un bir an önce kapatılması gerektiğini söyledi. MHP’nin bu konuda kanun teklifi hazırladığını ve kısa süre içerisinde teklifin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunulacağını belirten Milletvekili Öztürk, "Ahlaksız paylaşımların yoğunlukla yer aldığı ve milli değerlerimizi ayaklar altına alan TikTok’un bir an önce kapatılması gerektiği açıktır. Bu doğrultuda kanun teklifi hazırlamakta olduğumuzun da bilinmesini isterim" diyerek tepkisi dile getirdi.

TikTok’un Türkiye’de 30 Milyon Kullanıcısı Var

Tüm dünyada 1 milyar kullanıcıya ulaşan TikTok’un Türkiye’de 30 milyon kullanıcısı olduğunu ve bu durumun sosyolojik açıdan ne kadar kritik olduğunu belirten Milletvekili Halil Öztürk, “Müstehcen içerikler oluşturan, canlı yayında gelir sağlayan, çocuk istismarı paylaşan hesap yöneticilerine yönelik operasyonların yapıldığı ve adli soruşturmaların açıldığı yine kamuoyuna yansımaktadır. Tam bu noktada ifade etmeliyim ki TikTok adlı sosyal medya platformu tam anlamıyla bir bataklığa dönüşmüştür ve bataklıkta sinek avlamaktansa bataklığın kurutulması gerekmektedir" diye konuştu.

mhp-tiktok-kapatilmali-dedi.jpg

Sözlerinde “Ahlak yok olursa gelecek yok olur. Ahlakı zedelenen veya yok olan, milli ve manevi değerleri her gün örselenen bir toplum geleceğini hazırlayamaz, istikbâlini sağlam zeminler üzerine kuramaz Ahlak yok olursa gelecek yok olur. Ahlakı zedelenen veya yok olan, milli ve manevi değerleri her gün örselenen bir toplum geleceğini hazırlayamaz, istikbâlini sağlam zeminler üzerine kuramaz” diyerek TikTok’un kapatılması gerektiğinin altını tekrar tekrar çizen Milletvekili Öztürk’ün bu açıklamaları sosyal medyada da büyük destek gördü.