Alman takımı BIG‘de yedeğe çekilen ve bir süredir sahalardan uzak kalan Owen “smooya” Butterfield, ESL Pro League Season 9 Amerika‘da Renegades forması terletecek.
Renegades tarafından yapılan açıklamaya göre takımın yıldız oyuncusu Sean “Gratisfaction” Kaiwai, vize sorunları nedeniyle İngiltere’de düzenlenecek olan ESL Pro League Season 9‘a katılamayacak. Bu gelişmenin ardından hızla oyuncu arayışlarına başlayan takım soluğu genç yıldız smooya’da aldı. İngiliz vatandaşı olduğundan dolayı herhangi bir sıkıntı yaşamayan oyuncu, turnuvanın başlamasına kısa bir süre kala Renegades için adeta ilaç gibi geldi.
smoooooooyaaa is back!
Milli gururumuz XANTARES’in transferinin ardından BIG’de yedeğe çekilen smooya, uzun bir aranın ardından İngiltere’de düzenlenecek olan turnuva ile sahalara dönüyor. Son olarak Britanya temsilcisi The Pensioners forması giyen 19 yaşındaki oyuncu, olumsuz davranışları nedeniyle takım bulmakta zorlanıyordu.
İlk maçı eUnited’a karşı!
Avustralya temsilcisi Renegades, 12 Nisan ile 23 Mayıs tarihleri arasında İngiletere’de düzenlenecek olan turnuvada eUnited, INTZ ve NRG ile A grubunda yer alıyor. Yapılan oyuncu değişikliği ile nasıl bir oyun sergileyeceği merak konusu olan takım, turnuvanın ilk gününde eUnited ile karşılaşacak.
smooya’nın katılımı ile birlikte Renegades kadrosu şu şekli aldı:
- Justin “jks” Savage
- Aaron “AZR” Ward
- Jay “Liazz” Tregillgas
- Joakim “jkaem” Myrbostad
- Owen “smooya” Butterfield (stand-in)