Beşiktaş Esports Kadın CS: GO takımının da yer aldığı Copenhagen Games 2019 Female, dün oynanan karşılaşmaların ardından tamamlandı.
Temsilcimiz Beşiktaş Esports, 16 takımın yer aldığı turnuvanın ilk turunda Giants takımıyla karşı karşıya geldi. BO3 formatında oynanan karşılaşmayı rahat bir şekilde 2-0 kazanan temsilcimiz, çeyrek finale yükselmeyi başardı. Çeyrek final maçında ise Rusya temsilcisi Lazarus ile karşılaşan siyah beyazlı ekip, bu karşılaşmadan da 2-0 galip ayrıldı ve adını yarı finale yazdırdı.
Yarı finale kadar zorlanmadan çıkan Beşiktaş Esports, bu turda turnuvanın favori ekiplerinden CLG Red ile karşı karşıya geldi. Serinin ilk maçını kazanan temsilcimiz, kalan 2 maçta rakibinin geri dönüşüne engel olamadı ve maçtan 2-1 mağlup ayrıldı. Turnuvaya yarı finalde veda eden Beşiktaş kadın CS: GO takımı, turnuvayı 3. sırada bitererek 1.506 doların sahibi oldu.
Merakla beklenen turnuvanın finalinde ise CLG Red ile Assassins karşı karşıya geldi. BO3 formatında oynanan karşılaşmadan 2-0 galip ayrılan CLG Red, turnuvayı şampiyon tamamladı ve 19.579 doların sahibi oldu.