Bahçeşehir Supermassive, Dünya Şampiyonası 2018 Play-in Gruplarındaki ilk gününde rakipleri G2 Esports ve Ascension Gaming karşısında çok rahat galibiyete uzandı.
İlk maçta G2 Esports’un Ornn, Olaf, Akali, Tristana ve Alistar şampiyon seçimlerine karşı olarak Sion, Skarner, Zilean, Varus ve Tahm Kench kitleyen temsilcimiz Bahçeşehir Supermassive, dakika 29’a kadar dengeli giden oyunun ardından aldıkları Baron Nashor’u kullanarak açtığı 3 inhibitör ile rakibini yenmeyi başardı.
İkinci maçta ise Ascension Gaming‘in Cho’Gath, Graves, LeBlanc, Kai’sa, Gragas şampiyon seçimlerine karşı olarak Sion, Olaf, Kassadin, Lucian ve Braum kitleyen Bahçeşehir Supermassive, erken oyunda rakibine karşılık veremese de orta oyunda alt koridor ikilisi Zeiotnot ve Snowflower ve orta koridor oyuncusu GBM‘in etkili oyunu ile oyuna ortak oldular. Rakibine üstünlük kurmaya çalışan SUP, dakika 28’de GBM’in aldığı iki kill ile Baron Nashor’u alarak oyuna tamamen hükmedip rakibini yenmeyi başardı.

Temsilcimiz Bahçeşehir Supermassive, ikide iki yaparak gruptan çıkmak için çok büyük bir adım attı. SUP rövanş maçlarını ise 4 Ekim Perşembe günü saat 11:00’da G2 Esports‘a karşı, saat 13:00’da ise Ascension Gaming‘e karşı oynayacak.