Çıkış tarihi üzerinden henüz 9 gün geçmesine rağmen 25 milyon+ kullanıcıya ulaşan Apex Legends‘a güncelleme geldi.
Sevgililer gününe özel “Live Die Live” Banner Badge rozeti eklenirken, oyunda oluşan çeşitli hatalar giderildi. Fazla uzatmadan sizleri güncelleme notları ile baş başa bırakıyoruz.
Apex Legends 1.03 Güncelleme Notları
Sevgililer Günü
- Sevgililer gününe özel “Live Die Live” rozeti eklendi: Sadece bu haftaya özel rozeti kazanmak için takım arkadaşını 13 Şubat ile 19 Şubat tarihleri arasında canlandırmanız yeterli.
- Mağazaya Sevgililer Günü özel kozmetik ürünleri eklendi. Sadece 13 Şubat 19 Şubat tarihleri arasında alabileceğiniz ürünler şunlar:
- “Through the Heart” Longbow Epic DMR skin
- “Love of the Game” Pathfinder banner frame
Dengeleme/ Hata Çözümleri/ Performans İyileştirmeleri / QoL
- Kullanıcı arayüzünde ince ayarlar ve çeşitli iyileştirmeler yapıldı.
- Daha yavaş sabit diskleri olan oyuncuların oyunlarının çökmesine neden olan zaman aşımı uzatıldı.
- Sunucu kararlılığı iyileştirildi.
- Envanterde yer alan eşyaların ayrı ayrı stoklanması sorunu giderildi.
- Performans iyileştirmeleri yapıldı.
- Oyuncuların oyuna ilk girişte lobide gri ekran hatası alması sorunu düzeltildi.
- Arkadaş listenizdeki tüm arkadaşlarınızın çevrimdışı olarak gösterilip partiye davet edilememesi sorunu giderildi.
- Bloodhund’ın Eye of the Allfather yeteneğinin(Q) ortamda kalma süresi 1 saniyeye düşürüldü.
Harita Hataları
- Harita coğrafyasında düşebileceğiniz delikler ve oyuncuların sıkışabileceği alanlar ile birlikte daha birçok başka sorun düzeltildi.
PlayStation Plus Play Pack
- Flatline kostümü ve banner card için görsel yenileme yapıldı. Bu yenileme, daha önceden kostüme sahip olan tüm kullanıcılar için de geçerli olacak.