Apple iPad Türkiye Fiyatında İndirime Gitti

Apple iPad Türkiye Fiyatında İndirime Gitti
Apple bugünkü etkinliğinde yeni iPad Pro ve iPad Air modellerini tanıtırken standart iPad sürümünün fiyatını da düşürdü. İşte Apple iPad Türkiye fiyatı…

“Harika renkler, yaratıcı çizimler ve iyi eğlenceler” sloganı ile tanıtımı yapılan iPad Türkiye fiyatında indirim uygulandı. Yeni fiyat ibaresiyle mağazada satışa sunulan iPad modelinde başlangıç fiyatı 15.999 TL’ye indirildi.

7 Mayıs Etkinlikleri Başladı

Apple’ın yeni ürünlerini tanıttığı 7 Mayıs etkinliği bugün başladı. Tanıtımda başrollerde yer alan ürünler arasında iPad Pro ve iPad Air da yer aldı. iPad için yeni versiyonların tanıtılmasının ardından Apple mağazalarında yeni bir indirim de yapıldı. Standart iPad versiyonu için indirime giden Apple, indirimi Türkiye’de de uyguladı.

apple-ipad-turkiye-fiyatin.jpg

10.9 inç Liquid Retina ekran, dört renk seçeneği ile kullanıma sunulan iPad modelinde çoklu görevler için işlevsel özellikler yer alıyor. farklı aksesuar destekleriyle kullanılabilecek iPad’de Touch ID ile güvenlik arttırılmış durumda. Apple Pencil ve Magic Keyboard Folio ile iş istasyonu haline gelebilecek yeni model, tanıtılan yeni ürünler nedeniyle arka planda kaldı. Bu da indirimin yapılmasını sağladı.

İşte İndirimli iPad Türkiye Fiyatı

Pembe, mavi, sarı ve gümüş renklerinden birisini seçebilecek kullanıcılar depolama alanında ise 64 GB ya da 256 GB olarak iki seçenekten birisini tercih edebilecek. İndirimli iPad Türkiye fiyatı şöyle;

  • 64 GB iPad WiFi sürümü fiyatı 15.999 TL
  • 64 GB iPad WiFi + Celluar sürümü 22.499 TL
  • 256 GB iPad WiFi sürümü fiyatı 24.499 TL
  • 256 GB iPad WiFi + Celluar sürümü 28.999 TL

Bu modellere ek olarak tercih edilebilecek aksesuarlarda ise Apple Pencil 3.299 TL, 1. Nesil Apple Pencil 3.999 TL, Magic Keyboard Folio 9.999 TL.