Aziz Yıldırım’dan Fenerbahçe Başkan Adaylığı Açıklaması Geldi

Aziz Yıldırım’dan Fenerbahçe Başkan Adaylığı Açıklaması Geldi
Fenerbahçe Başkanlığı için aday olacağı konuşulan Aziz Yıldırım konuyla ilgili açıklama yaparak spekülasyonlara son verdi.

Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe’deki kötü gidişat sonrasında yeniden göreve gelmek istediği iddia edilmişti. Son günlerde gündemde sıklıkla yer bulan bu iddialar sonrasında gözlerin çevrildiği Aziz Yıldırım açıklama yaptı. Açıklamasında iddiaları yalanmayan ancak doğru olduğunu da belirmeyen iş insanı, aday olmaya karar verdiği takdirde basın açıklaması ile bunu duyuracağını söyledi.

Aziz Yıldırım: “Bizzat Paylaşırım”

Aday olmaya karar verdiği takdirde bu urumu kendisinin paylaşacağını söyleyen Aziz Yıldırım, “Son günlerde, şahsımla ilgili yazılı ve görsel basında birçok asılsız haberler ve yorumlar yer almakta, kamuoyu manipüle edilmektedir. Daha önce de birçok kez ifade ettiğim gibi, ben herhangi bir planlama ve çalışma içerisinde olursam, bunu bizzat kamuoyuyla paylaşırım. Şahsım tarafından yapılan bilgilendirmeler dışında, hakkımda yapılan manipülatif haberlere itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederim.” dedi.

Şu anda Ali Koç, Sadettin Saran ve Aziz Yıldırım’ın adaylar arasında ismi geçerken resmi olarak hiçbir isim adaylığını duyurmadı.