Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe’den Ayrılıyor, Yeni Takımı Belli Oldu

Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe’den Ayrılıyor, Yeni Takımı Belli Oldu
Fenerbahçe’nin yıldız ismi Ferdi Kadıoğlu’nun yeni takımı belli oldu. İşte sezon sonu takımdan ayrılacak başarılı sol bekin yeni takımı.

Başarılı performansıyla Fenerbahçe’nin en iyi oyuncuları arasında gösterilen Ferdi Kadıoğlu, sezon sonunda hem Fenerbahçe’den hem de Türkiye’den ayrılacak. Yüksek bonservis bedeli nedeniyle Fenerbahçe’nin satışına sıcak baktığı yıldız için en iyi teklif İtalya’dan geldi.

Ferdi Kadıoğlu Yabancı Dil Derslerine Başladı

Daha öne Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tarafından yapılan açıklamalarda Ferdi Kadıoğlu’nun sezon sonunda takımdan ayrılacağı belirtilmişti. Bu açıklamalar sonrasında gündeme gelen yeni bilgiler de transferin iki kulüp ve oyuncu arasında resmiyete bağlandığını gösterdi. Yabancı dil dersleri almaya başlayan Ferdi Kadıoğlu, sezon sonu itibariyle sarı lacivertli kulüpten ayrılacak.

ferdi-kadioglu.jpg

24 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu satışı ile elini güçlendirmek isteyen Fenerbahçe bu bölge için yeni genç yıldızlar da arıyor. Bugüne kadar adı Arsenal, Leverkusen ve Napoli gibi takımlarla anılan milli yıldız, İtalyan takımı Napoli ile anlaşma sağladı. Fenerbahçe’de 47 maçta forma giyen sol bek, 3 gol atmış ve 5 asist yapmıştı. Oyuncunun sözleşmesi ise 2026’ya kadar devam ediyor.