Müge Anlı'da Şaban Ataş Kaybı İşleniyor

Müge Anlı'da Şaban Ataş Kaybı İşleniyor
Kayıp Şaban Ataş'ı aramak için amcaoğlu Bahri Ataş, Müge Anlı canlı yayınına katıldı.

Atv ekranlarında hafta içi her gün izleyici karşısına çıkan Müge Anlı ve Tatlı Sert programını severek izlenmeye devam ediyor. Müge Anlı ve Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı ve ekibi kayıpları aramaya devam ediyor.

Cinayetleri aydınlatan, çözülemeyen olayları çözen ve kayıpları bulan Müge Anlı ve ekibi, stüdyoya gelen vatandaşların derdine derman olmaya devam ediyor.

Müge Anlı 8 Mayıs tarihli yayınında yine birçok olay gündeme getirildi. Müge Anlı son bölümünde kayıplarını arayanlara yardımcı olmaya devam etti.

saban-atas-muge-anli.png

Müge Anlı Şaban Ataş'ı Arıyor

Muğla Fethiye, Seydikemer'den kaybolan Şaban Ataş'ı aramak için amcaoğlu Bahri Ataş, Müge Anlı son yayınına katıldı.

3 çocuk babası, 52 yaşındaki Şaban Ataş'tan 22 Mart 2024 tarihinden beri haber alınamıyor. Ataş'ın amcasının oğlu Bahri Ataş, Müge Anlı canlı yayınında iddialarını dile getirdi.

Amcaoğlunun usulen boşandığı ama aynı evde yaşadığı eski eşi Emine Hanım ve oğlundan şüphelenen Bahri Bey, durumun akıbeti için Anlı'dan yardım istedi.

Emine Hanımın 25 Mart günü kendisini aradığını söyleyen Bahri Bey, "Emine beni aradı Şaban'ın 22 Mart'ta evden işe gidiyorum diye çıktığını ve bir daha geri dönmediğini söyledi." dedi.

Aşk Dedikodularının Kurbanı Mı Oldu?

Bahri Bey, Emine Hanım ve Şaban'ın yakın arkadaşı Burhanettin arasında çıkan dedikoduları bu olayla ilgili bulduğunu iddia etti.

Bahri Bey, "Şaban'ın 6 güne kadar telefonları açıktı sonradan kapandı. Emine Hanım, Şaban'ın kaybolmadan 3 ay önceye kadar yüklü paralar taşıdığını iddia ediyor. Şaban'ın başına ya Burhanettin ve Emine arasındaki aşk dedikodularından ya da bu para meselesinde bir şey gelmiş olabilir" şeklinde konuştu.

Emine Hanım ve oğlu da Müge Anlı canlı yayınına katılıp haklarındaki iddialara yanıt verdi.