Son Dakika Duyurusu: Öğretmen Atamaları Ne Zaman Açıklanacak?

Son Dakika Duyurusu: Öğretmen Atamaları Ne Zaman Açıklanacak?
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın atamalar konusunda açıklama yapmadı. Ancak öğretmen atamaları ne zaman açıklanacak sorusuna yanıt geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrasında öğretmen atamalarını ve branş dağılımlarını açıklaması bekleniyordu. Ancak uzun konuşma sırasında öğretmen atamalarına yönelik hiçbir detaya yer verilmedi. Öğretmen atamalarının açıklanmasını bekleyen binlere öğretmen adayı ekran başında müjdeli haber bekliyordu. Beklenen olmadığı gibi atamalarla ilgili somut bir adım atılmadı.

“Öğretmen Atamaları Yarın Açıklanacak”

Cumhurbaşkanı Erdoğan atamaların yarın yapılacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan “Atama bekleyen öğretmen adaylarının durumunu mütalaa ettik. Milli Eğitim Bakanımız, Hazine Bakanımız, ekonomi kurmaylarımızla son bir kez daha görüşecek. Ardından öğretmen adaylarımızı bilgilendirecek. Milli Eğitim Bakanlığımız yarın atamaya esas branş dağılımlarını, başvuru takvimini ve süreci paylaşacaktır. Fazla zaman kaybına tahammülümüz yok. Kısa zamanda inşallah atamayı bilhassa bakanımız açıklayacaktır.” diyerek atamalar için yarının önemli olduğunu vurguladı.