Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Saat Kaçta Açıklama Yapacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Saat Kaçta Açıklama Yapacak?
Kabine toplantısı Beştepe’de Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. Merak edilen ise açıklama saati. İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantı sonrasındaki açıklama saati…

Türkiye’de yoğun gündem ile Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında başladı. Beştepe'de bir araya gelen kabine üyeleri, en son 2 hafta önce toplanmıştı. 16.30 itibariyle toplantının başladığı belirtilirken yoğun günden nedeniyle toplantının 2-3 saat sürmesi bekleniyor.

Kabine Toplantısının Gündeminde Neler Var?

Kabine toplantısının gündeminde öğretmen atamaları ana gündem maddesi olacak. Ataması yapılacak öğretmen sayısı ve branş dağılımları kabine toplantısında ele alınacak. Ayrıca atamalarla ilgili ilerleyen dönemlerdeki süreçlerde de yeni kararların alınması bekleniyor.

Öğretmen atamaları sonrasındaki diğer gündem ise ekonomi olacak. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından yapılacak sunum sonrasında yeni adımlar ve tasarruf tedbirleri kapsamında son durum gözden geçirilecek.

recep-tayyip-erdogan-kabine-toplantisi.jpg

İsrail ile ticaret, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yapılan görüşme detaylarının konuşulacağı kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kameralar karşısına geçecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bugün Saat Kaçta Açıklama Yapacak?

Kabine toplantısı sonrasında kameralar karşısına geçerek açıklama yapacak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 20.00 itibariyle bu açıklamayı yapması bekleniyor.